sdílet Penzión Modrokamenná bouda na Facebooku
Penzión Modrokamenná bouda česká verze  Penzión Modrokamenná bouda slovenská verzia  Penzión Modrokamenná bouda english version  Penzión Modrokamenná bouda deutsch version

Penzión Modrokamenná bouda Janské Lázně, Janské Lázně ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzion Modrokamenná bouda - poloha: Penzion Modrokamenná bouda se nachází v Krkonoších v Janských lázních na krásném místě na okraji horské louky, která je ze všech stran obklopena lesem. Klidné místo, přitom pouhé 2 km od centra Janských Lázní. Ač na kopci /787 m.n.m/ - je kolem penzionu velký rovinatý terén 3-hektarové louky. Název „Modrokamenná bouda“ je odvozen od skalního útvaru „Modré kameny“ který se nachází nad penzionem.

Díky své ideální poloze je penzion vhodný nejen k zimní dovolené ale i k celoročnímu využití a relaxaci. Na své si u nás přijdou jak rodiny s dětmi, jednotlivci, větší skupiny, důchodci, cykloturisté, sportovní soustředění, firemní a dětské akce atd. Pokud chce někdo do víru zábavy, stačí ujít nevelkou vzdálenost cca 1,5-2km do Janských lázní kde je mu k dispozici řada místních podniků.

Penzion Modrokamenná bouda - ubytování a vybavení penzionu: Penzion Modrokamenná bouda byl kompletně zrekonstruován v roce 2001 a kapacita ubytování je 45 lůžek plus přistýlky. Ubytování zajistíme v pokojích pro 2 až 5 osob a jednom pokoji pro 6 osob. V každém pokoji je TV se satelitními programy. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou a WC. Možnost zapůjčení dětské postýlky. Ubytování u nás je možno objednat s polopenzí či se snídaní. Snídaně se podává formou švédského stolu. Oběd si mohou hosté vybrat z bohatého jídelního lístku restaurace. Též možnost plné penze.

V penzionu je kromě baru zákaz kouření. V létě je přímo u penzionu hřiště na nohejbal a volejbal, menší hřiště s bránami na fotbal, ruské kuželky, dětské hřiště, grill a ohniště s posezením. Přímo kolem penzionu též vedou značené cyklistické trasy 27 a 1B stejně tak jako značené turistické trasy. Rádi Vám dáme tipy na výlet.

V restauraci penzionu je též televizor a DVD ke sledování např. sportovních přenosů či k účelům vyučovacím nebo školení. Dále pak stolní fotbal a kulečník pro večerní zábavu. K dispozici pro hosty též internet. Po celodenním sportu můžete k relaxaci využít i saunu s bazénkem a také východem do sněhu.



Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
158

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, rádio, DVD, pripojenie internetu, sat, video, detská postieľka k dispozícii, umývadlo na izbe

Základní informace: lékařská služba v dosahu, bezplatný hotelový transport, platený hotelový transport, úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, parkovacia plocha v areáli, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Počet podlaží: 1

Nadmořská výška: 800

Popis okolí: Co dál můžete využít v rámci ubytování v penzionu : Asi 200 m od penzionu jsou 2 osvětlené lyžařské vleky 500 a 400 m dlouhé-tzv. Košťálka. ČERNÁ HORA je od penzionu dostupná na lyžích přes vlek Idyla, který navazuje přímo na lanovku/osmikabina/ a čtyřsedačku Protěž. Zpět z Černé hory přímo k penzionu se sjede na lyžích od hotelu Černá bouda kolem Pardubických bud. Též je zde možnost sjet k dolní stanici vleku Koštálka a nechat se vytáhnout k Modrokamenné boudě.

Na všechny vleky platí jedna permanentka. V zimě připravujeme vedle penzionu na ploše kurtu přírodní ledovou plochu. Takže brusle s sebou.

Černou horu také v zimě opřádá 50 km upravovaných běžeckých tratí. Je zde též 3,5km dlouhá sáňkařská dráha. Ve skiaréálu je několik kvalitně upravovaných sjezdových tratí, z nichž nejdelší měří 3000 m a je při horších sněhových podmínkách zasněžována. Na vrchol se dostanete kabinkovou lanovkou nebo čtyřsedačkou Protěž a vlekem Anděl. Poslední jízdou můžete sjet pohodlně zase až k nám.

V létě je parkoviště přímo u penzionu. V zimě je doprava zavazadel a osob /z cca 1,5km vzdáleného parkoviště/ zajištěna zdarma.

Janské lázně jsou spolu se Špindlerovým mlýnem a Pecí pod Sněžkou nejvýznamnějším střediskem zimních sportů v Krkonoších. Lyžování na Černé hoře zahajuje lyžařskou sezonu v Čechách a zároven ji i ukončuje. První a poslední sníh v ČESKÉ REPUBLICE.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (2 km)

Vlaková zastávka název: Svoboda nad Upou (5 km)

Autobusové nádraží název: Janské Lázně (2 km)


Obchod: Janské Lázně (2 km)

Stravovanie:


Restaurace popis: Restaurace penzionu Modrokamenná Bouda je nejen pro ubytované hosty: Pro ty, kteří k nám při svých toulkách po horách zavítají, máme samozřejmě dveře vždy otevřené. Ochutnejte naši domácí kuchyni, či borůvkové speciality.

Restaurace: 10 - 22:00 (počet míst 60)

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datumza osobu
2.1-27.12370-500
27.12-2.1700


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: DĚTI 2-10 LET 20% SLEVA / VŠECHNY CENY JSOU NA OSOBU A DEN VČETNĚ POLOPENZE. / SNÍDANĚ FORMOU ŠVÉDSKÉHO STOLU VEČEŘE:POLÉVKA A HLAVNÍ JÍDLO / TÉŽ MOŽNOST POUZE SNÍDANĚ / RESTAURACE OTEVŘENA PO CELÝ DEN VÝBĚR "ala carte" Z JÍDELNÍHO LÍSTKU RESTAURACE / domácí zvířata 100,-Kč na den / lázenský poplatek 15,-Kč/dospělá osoba/den - mimo studentů a důchodců

Fotogaléria (12):


Penzión Modrokamenná boudaPenzión Modrokamenná boudaPenzión Modrokamenná bouda
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com