sdílet Kúpele Teplice v Čechách hotel Císařské lázně na Facebooku
Kúpele Teplice v Čechách hotel Císařské lázně česká verze  Kúpele Teplice v Čechách hotel Císařské lázně slovenská verzia  Kúpele Teplice v Čechách hotel Císařské lázně english version  Kúpele Teplice v Čechách hotel Císařské lázně deutsch version

Kúpele Teplice v Čechách hotel Císařské lázně Teplice, Teplice ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Cisárske kúpele Laubeho námestie - ubytovanie a liečenie Kúpele Teplice v Čechách ...


Cisárske kúpele - Kúpele Teplice v Čechách sú najstaršie kúpele v strednej Európe s tradíciou od 12. storočia, termálne kúpele s jedinečnou termálnou vodou hydrogénuhličitan-sírano-sodného typu s bohatým obsahom minerálov a prímesí radónu.

Kúpele Teplice sa špecializujú na liečbu pohybového aparátu, úspešnosť liečenie 96,1%, všetky služby pod jednou strechou, leží v zeleni parkov a zároveň v centre kultúrneho mesta Teplice, má výbornú dopravnú dostupnosť vlakom, autom, autobusom.

Cisárske kúpele - kúpele Teplice v Čechách: sú zamerané na liečenie dospelých

- Pôsobivý kúpeľný dom z roku 1845 pomenovaný na počesť návštev cisára Františka Jozefa I.
- v kúpeľnom parku a súčasne v centre kultúrneho mesta Teplice
- všetky služby pod jednou strechou - ubytovanie, stravovanie a ošetrenie bez kríženia
- termálny bazén, sauna
- CLT - špičková zdravotnícka pomôcka
- bezplatné pripojenie na internet v budove (v recepcii je aj PC kútik pre kúpeľných hostí)
- Kúpeľný dom je nefajčiarsky

Cisárske kúpele - Kúpele Teplice v Čechách - ubytovanie: K ubytovaniu pripravených celkom 123 lôžok v jednolôžkových a dvojlôžkových izbách, ktoré sú vybavené sprchou, WC, sušičom vlasov, telefónom, trezorom, chladničkou, TV so satelitnými programami a pripojením k internetu (kábel)
- v kúpeľnom dome tiež jedinečné Cisárske apartmánov - najvyššiu úroveň ubytovania kúpeľov Teplice (viac o Cisárskom apartmáne) - všetky poschodia sú dostupné výťahy

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, sat, fén

Základní informace: zmenáreň, Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli, kosmetické studio, holíč - kaderník

Dostupnost střediska:

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení:

Co léčíme v Lázních Teplice v Čechách:

Onemocnění pohybového ústrojí: Poruchy pohybového aparátu zánětlivého a degenerativního původu, vertebrogenní syndromy, onemocnění svalů, vazů a povázek, stavy po úrazech a operacích pohybového ústrojí, vrozené ortopedické vady, skoliózy, juvenilní chronická artritida.

Onemocnění cévní: Choroby periférních cév, stavy po zánětech žil a chronického lymfatického otoku, stavy po operacích cévního systému, profesionální vazoneurózy, hypertenzní choroba I. – III. stupně.

Onemocnění nervová: Stavy po mozkových příhodách, stavy po operacích páteře a mozku, roztroušená skleróza, vrozená obrna, dětská mozková obrna, hybné poruchy po zánětech mozku a míchy, svalová onemocnění.

Onemocnění duševní: Psychózy v remisi a neurologické poruchy.


Procedůry v Léčebných lázních Teplice v Čechách:

· Akupunktura: Akupunktura se provádí vpichem tenké jehličky do příslušného akupunkturního bodu. Akupunktura je tradiční čínská disciplína a je účinná při odstranění bolesti kloubů, hlavy, páteře, při zánětlivých onemocněních a funkčních poruchách vnitřních orgánů. Takřka ihned se dostavuje úleva od bolesti, trvalejší výsledky lze pozorovat po 3 – 4 aplikacích.

· Plavání a pohyb v přírodní minerální vodě využívá relaxačního a uvolňujícího účinku termální vody. Můžete využít masážních trysek v různé výši pro různé partie těla, perličkové koupele nebo v lázeňském domě Beethoven plavání v protiproudu.V kombinaci s Vaší tělesnou aktivitou umožní zvětšit rozsah Vašeho pohybu.

· Individuální cvičení v přírodní minerální vodě v délce 15 - 20 minut s následným suchým zábalem vyžadující Vaši vyšší aktivitu. Protahování a posilování svalů a uvolňování kloubů povede ke zlepšení výkonnosti pohybového aparátu při jeho současném nadlehčení.

· Skupinové cvičení v přírodní minerální vodě využívá relaxačního a uvolňujícího účinku termální vody. V kombinaci s Vaší tělesnou aktivitou umožní zvětšit rozsah Vašeho pohybu.

· Procedura využívá účinku infračerveného světla k ošetření jizev a léčbě artritických změn a bolestivých kloubů. Místní prohřátí způsobuje uvolnění a snížení bolestivosti.

· Při proceduře v trvání 20ti minut se pod vedením kvalifikované fyzioterapeutky postupně naučíte cviky zaměřené na postiženou oblast. Intenzita cvičení a jeho skladba je individuálně korigována a upravována. Opakované procvičování jednotlivých cviků povede k jejich zapamatování a při následném domácím cvičení k prodloužení trvání příznivých účinků lázeňského pobytu.

· Podobně jako individuální cvičení rozšíří vaše pohybové možnosti. Je prováděno v malých skupinkách do osmi klientů s podobnými zdravotními problémy.

· Podstatou účinku těchto přístrojů je léčba elektrickým proudem, který je přiváděn do těla kontaktním způsobem. Léčba těmito přístroji redukuje bolest a zvyšuje možnost a rozsah pohybu. Procedura trvá 10 minut. Při aplikaci budete cítit v ošetřované tkáni teplo.

· Podstatou účinku těchto přístrojů je léčba elektrickým proudem, který je přiváděn do těla kontaktním způsobem. Léčba těmito přístroji redukuje bolest a zvyšuje možnost a rozsah pohybu. Procedura trvá 10 minut. Při aplikaci budete cítit v ošetřované tkáni teplo.

· Podstatou účinku těchto přístrojů je léčba elektrickým proudem, který je přiváděn do těla kontaktním způsobem. Léčba těmito přístroji redukuje bolest a zvyšuje možnost a rozsah pohybu. Procedura trvá 10 minut. Při aplikaci budete cítit v ošetřované tkáni teplo.

· Podstatou účinku tohoto přístroje je léčba stejnosměrným a impulsním proudem, který je do těla přiváděn kontaktním způsobem. Diadynamické proudy mají hyperemizační, analgetické, protiedémové, protizánětlivé a i relaxační účinky.

· Procedura v délce 15 - 20 minut využívá účinků nízkofrekvenčních elektrických proudů, které stimulují příčně pruhované i hladké svaly. Dle potřeby uvolňují nebo zvyšují svalové napětí a zlepšují prokrvení tkání.

· Působením ultrafialového světla na pokožku dochází ke zvýšení obranyschopnosti organismu. Procedura trvá 0,5 – 3 minuty dle reakcí pokožky. Používá se na chronické záněty, kožní choroby a osteoporózu.

· Léčba stejnosměrným elektrickým proudem, při ponoření končetin do vody a opačné polarizaci horních a dolních končetin se upravuje svalové napětí a zlepšuje prokrvení končetin. V kombinaci s vodou dochází k redukci bolesti a v závislosti na typu polarizace ke stimulačním nebo sedativním účinkům.

· Působením vysokofrekvenčního elektrického proudu dochází k hloubkovému prohřátí tkání. Používá se k léčbě chronických onemocnění kloubů, vazů a šlach a u pooperačních stavů.

· Terapie pulzním magnetickým polem, která využívá nízkých kmitočtů a evokuje změny v elektromagnetickém a biochemickém stavu buněk a tkání. Pulsní magnetoterapie je úspěšně využívána u klientů s náhradami kloubů. Předepisuje se po úrazech, operacích a akutních ústřelech.

· Na rozdíl od magnetoterapie magnetoterapie složitá kombinuje dva okruhy při jedné terapii s cílem komplexnější léčby. Tato terapie využívá nízkých kmitočtů a evokuje změny v elektromagnetickém a biochemickém stavu buněk a tkání. Magnetoterapie je úspěšně využívána u klientů s náhradami kloubů. Předepisuje se po úrazech, operacích a akutních ústřelech.

· K léčbě se využívají interferenční proudy, které stimulují a zároveň posilují postižené svalstvo. Tento přístroj se používá u akutních a chronických onemocnění kloubů, onemocnění páteře, ke zklidnění pooperačních bolestí a v neposlední řadě ke stimulaci oslabených svalů po operacích.

· Podstatou účinku je mikrovlnná diatermie, která působí hluboko ve tkáních. Mikrovlny na průchodu tkání ohřívají celou ošetřovanou oblast najednou. Léčba tímto přístrojem zvyšuje možnost pohybu a používá se ke zvýšení pohyblivosti a redukci bolesti především při poúrazových a pooperačních stavech. Procedura trvá 10 minut. Při aplikaci budete cítit v ošetřované tkáni teplo.

· Při této proceduře se lokálně aplikuje infračervené světlo, zpravidla ze vzdálenosti 50 cm po dobu 10 - 15 minut. Toto světlo vnímáme jako teplo, které prohřívá i hlouběji uložené tkáně, uvolňuje, a tím pomáhá při odstraňování bolesti a rychlejšímu hojení.

· Procedura použitím střídavého elektrického proudu (Tens proudy) stimuluje svaly. Dochází ke kontrakci oslabených svalů a potlačování bolesti.

· Působením ultrazvuku dochází k lepšímu prokrvení a výživě tkání. Výsledkem je zlepšení činnosti lymfatického systému, uvolnění svalových kontraktur, svalová relaxace a ústup bolesti.

· Rozvoj manuálních dovedností dítěte s cílem zvyšování soběstačnosti a úrovně sebeobsluhy. Ergoterapie zlepšuje jednotlivé funkce jemné motoriky, manipulační obratnosti, přispívá k jeho dobré psychické kondici. Ergoterapie probíhá v příjemném prostředí, které je vyzdobeno výrobky dětí.

· Fitness slouží k celkovému ozdravení organismu, zpevnění, posílení a protažení ochablých a zkrácených svalů. Fitness je vhodný prostředek ke snížení nadváhy a psychickému uvolnění.

· Prostřednictvím plnospektrálního světla s podobnými vlastnostmi jako světlo sluneční se Vám především v podzimním a zimním období upraví hormonální hladina i fyziologické procesy. Zvýší Vaši aktivitu, zlepší náladu a podporuje imunitní obranu organismu.

· Tato procedura kombinuje účinky plnospektrálního světla s přidýcháváním kyslíku. Vhodné k posílení imunitního systému, zvýšení kondice, ke zpomalení duševního a tělesného stárnutí a ke zlepšení nálady.

· Hipoterapie je speciální formou fyzioterapie prostřednictvím koně. Cíleně se ovlivňuje hybnost jezdce. Kontakt s koněm koriguje příznaky vyvolané psychickými obtížemi, ovlivňuje stav mentálně retardovaných dětí, poruchy chování.

· Vanová koupel spojená s masáží proudy vytékající z trysek po obvodu vany, teplota 37-38°C. Koupel trvá 20 minut. Po hydromasáži následuje pocit příjemného uvolnění svalů. Vhodné u chronického zánětlivého a degenerativního onemocnění páteře a kloubů, k psychické relaxaci, k tlumení bolesti. Pro imobilní klienty je k dispozici zvedací zařízení.

· Vanová koupel spojená s masáží proudy vytékající z trysek po obvodu vany, teplota 37-38°C. Koupel trvá 20 minut. Po hydromasáži následuje pocit příjemného uvolnění svalů. Vhodné u chronického zánětlivého a degenerativního onemocnění páteře a kloubů, k psychické relaxaci, k tlumení bolesti.

· Intenzivní podvodní masáž, která se provádí jemnými paprsky vody, prosycenými vzduchem. Vhodné u chronického zánětlivého a degenerativního onemocnění páteře a kloubů, onemocnění cév, k psychické relaxaci a tlumení bolesti.

· Pro zlepšení funkce sliznic dýchacích cest využíváme především minerální vody Vincentka, v případě závažnějších potíží doplněné o medikamenty. Procedura zlepšuje kvalitu dýchání a jejím vhodným doplňkem jsou aromatické koupele.

· Podstatou účinku plynových injekcí je aplikace oxidu uhličitého (CO2) do podkoží, k roztažení cév a uvolnění svalového napětí. Snížením bolestivosti se zvětší hybnost kloubů.

· Polohování na klínku působí tahem na zkrácené svalové struktury. Dochází k protažení Achillovy šlachy či podkolenních svalů (podle úhlu nastavení chodidel) a měkkých tkání, které omezují možnost normálního pohybu v kloubu.

· Mikromasáž horních a dolních končetin pomocí tenkých proudů vody. Vhodné ke zlepšení prokrvení a tlumení bolesti u onemocnění kloubů.

· Vodní lázeň s přísadou minerálů a solí z Mrtvého moře má dermatologické a léčebné účinky. Detoxikuje a dezinfikuje pokožku, působí protialergicky a protizánětlivě.Zlepšuje prokrvení pokožky, zlepšuje její pružnost.

· Koupel v přírodní minerální vodě, při které dochází k intenzivní masáži celého těla tenkými proudy vody z trysek po obvodu vany. Koupel má příznivé psychorelaxační účinky.

· Koupel v přírodní minerální vodě, při které dochází k intenzivní masáži celého těla tenkými proudy vody z trysek po obvodu vany. Koupel má příznivé psychorelaxační účinky. Pro imobilní klienty je k dispozici zvedací zařízení.

· Koupel relaxační se sedativním účinkem může být velmi vhodná jako příprava na masáž. Vzduchové bublinky způsobují příjemné dotykové dráždění, uvolňují svalové psychické napětí.

· Koupel v přírodní minerální vodě má regenerační a relaxační vliv a je zvlášť vhodná jako příprava na masáž. Stopové prvky v minerální vodě urychlují odbourávání škodlivých látek, mají protistresový účinek.

· Termální koupel obohacená o oxid uhličitý zvýší prokrvení Vaší kůže a k prokrvení povrchových tkání. Snižuje krevní tlak a odlehčuje vnitřním tkáním. Má především relaxační účinek.

· Plynová uhličitá lázeň podávaná na lůžku v neprodyšně uzavřeném vaku z PVC. Vak se naplní plynem z tlakové lahve. Vhodné u chronického onemocnění cév při poruchách prokrvení, cukrovce, hypertenzi, chronických onemocnění kloubů, páteře, k tlumení bolestí.

· Směsi esenciálních aromatických olejů chráněných receptur znásobují léčivé účinky termální vody. Přísadové esence ovlivňují činnost centrální nervové soustavy a oslabených orgánů, uvolňují a prohřívají svalstvo. Éterické oleje podporují detoxikaci organismu, chrání před infekcemi a ničí choroboplodné zárodky. Platí, že voní-li vám přísadová koupel, je to směs, kterou právě teď potřebujete.

· Tato procedura je využívána při léčení akutních zánětů a hematomů. Jde o léčení chladem a je užíváno lokálně.

· Laserová terapie se u nás využívá především pro rychlejší regeneraci ošetřované tkáně a rychlejší hojení ran. Její podstatou je místní prohřátí tkáně a její biostimulace. Buňky rychleji regenerují, proces hojení bývá rychlejší.

· Vychází z akupunktury. Z důvodu většího osobního komfortu dítěte, silnějšího pocitu bezpečí a tím i snadnějšímu se otevření působení procedury se místo jehličky stimuluje daný bod laserovým paprskem. Prostřednictvím speciální sestavy se stimulují motorické body v jednotlivých končetinách, aby se reflexně uvolňovaly spasmy ve svalech, snižovala bolestivost.

· Manuální lymfodrenážní masáž je prováděna ve čtyřech základních sestavách: nohou, nohou proti celulitidě, rukou a hlavy a krku. Procedura je zvláště vhodná při chronických otocích končetin a po operacích. Určitě ji oceníte i při ošetření unavených končetin. Je základem pro ošetření celulitidy a pokožky vůbec. Masáž zvyšuje imunitu, podporuje detoxikaci organismu a prevenci vrásek.

· Tato reflexní terapie využívá masáží akupresurních bodů na chodidlech. Pomocí speciální masážní techniky se harmonizuje činnost orgánů celého těla. Reflexní masáž plosky nohy podporuje imunitní systém, ovlivňuje funkce vnitřních orgánů a pohybového aparátu, podílí se na zmírnění stresu, má relaxační účinek. Délka masáže – 20 minut.

· Vodoléčebná procedura, při které fyzioterapeut provádí podvodní masáž proudem vody z masážní trysky. Prohřívá tkáně, napomáhá svalové relaxaci, zlepšuje pohyblivost kloubů. Po masáži následuje pocit uvolnění svalů, příjemné únavy.

· Jde o vysoce specializovaný manuální léčebný zásah na povrchu těla aplikovaný v místě druhotných změn. Speciálními technikami a hmaty jsou stimulovány body, které pozitivně ovlivňují funkční degenerativní a druhotná onemocnění pohybového aparátu. Masáž má kladný vliv i na vnitřní orgány.

· Klasická ruční masáž v délce 20-ti minut, s ohledem na zdravotní stav klienta. Masáž zlepšuje prokrvení tkání, prohřívá a uvolňuje svalstvo, přináší odpočinek, pocit uvolnění a osvěžení.

· Klasická ruční masáž celková, doba trvání 40 minut, podle zdravotního stavu klienta, po masáži pocit příjemného uvolnění a mírné únavy. Vhodné u chronického onemocnění páteře, kloubů, k tlumení bolesti a celkové relaxaci.

· Thajská masáž je prováděna na zemi, na podložce v klidné meditativní atmosféře. Praktikant k masáži používá rukou, chodidel, kolen, předloktí a loktů. Thajská masáž používá tlaku podél energetických linií, široké spektrum pasivního protahování a mačkání bodů k vytvoření relaxačního, vysoce efektivního terapeutického léčení. Thajská masáž je vynikající prevencí před nemocemi a prostředkem k dosažení dobré fyzické kondice a psychické pohody. Pomáhá při bolestech hlavy, svalů a kloubů, ischiasu a artritidě, ulehčuje relaxaci a regeneraci.

· Základem je rehabilitační cvičení na různých strojích. Rotoped se využívá na posílení svalstva dolních končetin. Motomed se využívá zejména pro rehabilitaci vozíčkářů se zbytkovými, spastickými nebo ochablými svaly. Další posilovací stroje, využívající odstupňovanou zátěž, se zaměřují např. na zádové svaly, slouží k nabývání svalové hmoty.

· Motodlaha slouží k rozcvičení končetiny a ke zvětšování rozsahu v kloubu při léčbě poúrazových a pooperačních stavů. Přístroj provádí rehabilitaci končetiny pomocí vlastního pohonu dle individuálních potřeb klienta.

· Přístroj s použitím motorku provádí pasivní pohyb buď horních nebo dolních končetin. Využívá se zejména při rehabilitaci vozíčkářů. Přístroj podněcuje oběhovou cirkulaci, aktivuje se metabolismus a stimuluje se mozek k vybavení si dávných pohybových schopností.

· Léčení spočívá v přidýchávání kyslíku po dobu jedné hodiny, podávání vitaminů a minerální vody. Oxygenoterapie je vhodná k posílení imunitního systému, zvýšení kondice a ke zpomalení.

 

Termální voda: Mimořádných léčebných výsledků dosahují teplické lázně díky cílenému využívání přírodních léčivých zdrojů – teplických terem. Ty se tvoří v mohutném, silně rozpukaném ryolitovém tělese, rozprostírajícím se v pruhu širokém 12 km a dlouhém 18 km od jižního okraje Teplic až k hranici s Německem. Prolomením tělesa mocného až přes 1000 m vzniklo v geologických dobách výrazné podkrušnohorské údolí s pozdější sedimentární výplní včetně významné hnědouhelné sloje. Termy původně vyvěraly na terén na jižním okraji údolí ve třech skupinách. V teplické skupině bylo nejvýznamnějším zdrojem Pravřídlo s teplotou 49°C s vydatností až 800 m3/den. Dalšími významnými zdroji zde byly tři Dámské prameny, Písečný pramen a Oční pramen. V šanovské skupině byl co do množství původně nejvýznamnějším zdrojem Kamenolázeňský pramen s teplotou 38°C a s vydatností až 400 m3/den. Dále je možno jmenovat Vojenský, Hadí, Štěp

 

Klinika CLT: Evropě. Špičková péče a služby na evropské úrovni jsou doplněny jedinečným zdravotnickým zařízením svého druhu v Evropě – Klinikou CLT, která sídlí ve třetím patře lázeňského domu Císařské lázně. Klinika Císařské lázně Teplice – CLT je nestátní zdravotnické zařízení. Klinika CLT ve svých programech využívá výjimečné spojení sofistikované lékařské péče, léčebných účinků termální vody a kosmetické péče. Nabízíme špičkovou lékařskou technologii v široké paletě lékařských oborů s možností operativy. Disponujeme moderními operačními sály, pooperačním pokojem a lůžkovou částí kliniky. Součástí kliniky jsou odborné ambulance lékařů specialistů ( interna, chirurgie, centrum plastické chirurgie a estetické mediciny, laserové centrum, endokrinologie, kardiologie, urologie, gynekologie, centrum asistované reprodukce – IVF, dermatologie, ortopedie, ORL, neurologie, stomatologie, RTG i sonografické pracoviště ). Na klinice najdete i kosmetické studio a optika.



Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Procedury léčení: Pohotovostná lekárska služba, Oxygenoterapia, Joga, Inhalácia, Plynové injekcie, Rehabilitačné plávanie, Liečebný telocvik v bazéne, Liečebný telocvik, Vírivé kúpeľe, Masáže, Podvodné masáže, Reflexné masáže, Prísadové kúpele, Peloidné zábaly, Prírodný termálny kúpež, Pitné kúry, Sožná jaskyňa

Vyšetřovací výkony: Vstupné a výstupné lekárske vyšetrenie, Kontrolné lekárske vyšetrenie, EKG

Přírodní léčivé zdroje: Vody termálne, Peloidy

Léčba nemocí indikace: Obehové ústrojenstvo, srdca a ciev, Nervové, Pohybové ústrojenstvo, Duševné poruchy

Ostatní druhy léčby: Akupunktura, Spánok, Relaxačné prechádzky

Kúpeľné pobyty:


Název: Liečebný pobyt Klasik


Číslo: 296

Popis: Liečebné pobyty - Teplice Kúpele - Liečebný pobyt Klasik: ubytovanie, plná penzia, 21 procedúr týždenne (od pondelka do soboty)
podľa odporúčania lekára, nedeľa bez liečenia vstupná a výstupná lekárska prehliadka (u pobytov dlhších ako 14 nocí navyše každý týždeň kontrolné lekárska prehliadka
denne voľný vstup do termálneho bazéna na 1 hodinu pitná kúra "Bílinská kyselka" zapožičanie županu na celú dobu pobytu zľava 20% na ďalšie dokúpené
procedúry podľa vlastného výberu
Ceny sú uvedené v Czk za osobu a noc..
Minimálna dĺžka pobytu 7 nocí


Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováMěna
3.1 - 30.12Císařské lázně1971 - 24031863 - 2295Czk 
3.1 - 30.12Hotel Beethoven1755 - 21871647 - 2079Czk 
3.1 - 30.12Kamenné lázně1755 - 21871647 - 2079Czk 

Název: Kúpeľná kúra


Číslo: 276

Popis: Kúpeľná kúra - Minimálna dĺžka pobytu 7 nocí

služby:

  •      ubytovanie
  •      polpenzia
  •      13 procedúr týždenne (od pondelka do soboty) podľa odporúčania lekára, nedeľa bez liečenia
  •      vstupná lekársku prehliadka
  •      zľava 20% na ďalšie dokúpené procedúry podľa vlastného výberu
Ceny sú uvedené v Czk za osobu a noc.


Počet dnů: min. 7

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováMěna
2.1 - 28.2CÍSAŘSKÉ LÁZNĚ****17011593Czk 
1.3 - 25.4CÍSAŘSKÉ LÁZNĚ****19171809Czk 
26.4 - 3.10CÍSAŘSKÉ LÁZNĚ****21332025Czk 
4.10 - 31.10CÍSAŘSKÉ LÁZNĚ****19171809Czk 
1.11 - 23.12CÍSAŘSKÉ LÁZNĚ****17011593Czk 
2.1 - 28.2KAMENNÉ LÁZNĚ***14851377Czk 
1.3 - 25.4KAMENNÉ LÁZNĚ***17011593Czk 
26.4 - 3.10KAMENNÉ LÁZNĚ***19171809Czk 
4.10 - 31.10KAMENNÉ LÁZNĚ***17011593Czk 
1.11 - 23.12KAMENNÉ LÁZNĚ***14851377Czk 
2.1 - 28.2LÁZEŇSKÝ DŮM BEETHOVEN***14851377Czk 
1.3 - 25.4LÁZEŇSKÝ DŮM BEETHOVEN***17011593Czk 
26.4 - 3.10LÁZEŇSKÝ DŮM BEETHOVEN***19171809Czk 
4.10 - 31.10LÁZEŇSKÝ DŮM BEETHOVEN***17011593Czk 
1.11 - 23.12LÁZEŇSKÝ DŮM BEETHOVEN***14851377Czk 

Stravovanie:


Restaurace popis: Imperial Spa kúpele Teplice - Stravovanie: Jedlá pripravujeme pod dohľadom stravovateľov a sú doplnené výberom zeleninových šalátov podľa vlastného výberu. Na požiadanie sa jedlá podávajú na požiadanie. - Raňajky, obedy a večere sa podávajú v prízemí reštaurácie

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmán
2.1-28.21 485 - 1 9171 377 - 1 809 2 592 - 3 024 (Apartment)3 402 - 3 834 (Císař apartment)


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (14):


Kúpele Teplice v Čechách hotel Císařské lázněKúpele Teplice v Čechách hotel Císařské lázněKúpele Teplice v Čechách hotel Císařské lázně
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com